3D capacity
PlusNewMedia
Triple-D

CONTACT

Krachten gebundeld

3D capacity, +NM en Triple-D zijn per 1 september 2015 een strategische samenwerking aangegaan. Dat betekent hoogwaardige interactieve 3D applicaties, animaties en 3D impressies van zowel vastgoed- als nautische projecten van internationale allure onder één dak.

3D CAPACITY

Internationale 1ste prijs Virtuele Maquette

3D capacity is koploper op het gebied van Virtuele Maquettes. De afgelopen jaren zijn interactieve 3D applicaties ontwikkeld voor kleine tot (zeer) grote gebiedsontwikkelingen, centrumplannen, stationsgebieden, infrastructurele projecten, waterprojecten, vrije kavelprojecten, winkelcentra en kantoren. Per jaar worden gemiddeld 50 Virtuele Maquettes aan het portfolio toegevoegd.

PLUSNEWMEDIA

Visuele Content en Digitale Tools

PlusNewMedia produceert hoogwaardige visuele content voor de vastgoed en de nautische sector. Naast de productie van overtuigende Artist Impressies heeft PlusNewMedia jarenlange ervaring in de productie van 3D Animaties, dé manier om de propositie van een project op aansprekende manier uit te dragen.

TRIPLE-D

Top 30 3D Artists ter wereld

Triple-D is George Nijland. Met bijna twintig jaar ervaring en een uitgebreid (inter)nationaal portfolio heeft hij naam gemaakt in de 3D wereld. Zijn beelden zijn nauwelijks van foto's te onderscheiden. George heeft verschillende internationale prijzen op zijn naam staan en maakt deel uit van de prestigieuze Vray World jury.

ARTIST IMPRESSIONS

Niet van echt te onderscheiden. Prikkelend voor de doelgroep. Plannen perfect naar wens in beeld voor drukwerk, website of bouwbord. Een eerste indruk maak je maar één keer.

VIRTUAL REALITY

Immerse yourself in a stereoscopic environment. Oculus / Gear VR

CONTACT
...

Samsung Gear VR

...

Oculus Rift

...

Google Cardboard

3D INTERACTIVE APPS

Walk through your future home on tablet or smartphone. Present a 3D home on a 2D leaflet with Augmented Reality. Plans conveniently made comprehensible for a broad audience.

CONTACT

JOBS

Altijd op zoek naar aanstormend talent voor onze teams.

3D Artist / Specialisatie Interieur

Met gevoel en passie voor vormgeving, kleur en compositie maak je overtuigende interieurimpressies. Je hebt een (afgeronde) studie interieurontwerp op zak en houdt jezelf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vormgeving en styling. Je hebt ervaring met 3ds Max, Vray en Photoshop. Je overtuigt ons met een spetterend portfolio en bent op korte termijn beschikbaar als uitbreiding van ons team in de Caballerofabriek in Den Haag.

Dat ben jij?

Wij zijn per direct op zoek naar een 3D Artist met specialisatie interieur. Wij bieden jou een fulltime positie in een creatief team dat zich gezamenlijk inzet om de projecten van onze klanten overtuigend in beeld te brengen.

Stuur je sollicitatie met portfolio en curriculum vitae per mail via onderstaande knop. We gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk om met je gegevens.

Apply

Contact

Get in touch with us for more information or a live demostration of our work.

    Saturnusstraat 60 Unit 22, 2516 AH The Hague, The Netherlands

    +31 (0) 70 888 0425

    info@3dcapacity.eu